Čtvrtek 28. Březen
Moravská Třebová
°C

Jednoznačná záležitost Slovanu

Jednoznačná záležitost Slovanu

HC SLOVAN M.T. – HC SPARTAK CHOCEŇ

12:4 (3:1, 6:1, 3:2)

 

         O rychlý start se zasloužil Marek střelou do odkryté brány.  Ve 4. minutě navyšuje Pavlovský. Ihned na to z pravého kruhu snižuje Matěj Pilař, poté co puk míjí lapačku Turka. Chvíli na to zůstává na ledě ležet Rajnoha poté, co dostává koncem hole do krku. Avšak bez trestu. Do šatny posílá puk i Scheuter a s odpískáním gólu je také poslán na trestnou hostující hráč Němec.

         Do druhé třetiny nastupujeme bez Miroslava Janoška, skrz nastřelení do levého kotníku. Ve 24. minutě se Slovan postaral o další navýšení. Faltus zpoza brány nahrává Čiklovi a ten střelou nahoru prostřeluje Zeleného. Ihned na to hosté obrací útok a po odrazu od Turka snižuje Vyskočil. Po krásné kombinaci Fibricha s Řehulkou posílá puk do brány Fibrich. Necelou minutu na to Faltus nahrává z levého kruhu a Čikl dorážkou zvyšuje na 6:2. V ten samý čas dochází ke střídání hostujících gólmanů. Zeleného střídá Valenta. Ani ten však není bezchybný. Ve 28. minutě ho testuje Řehulka a puk končí v bráně. Slovan zahajuje útok 3 na 1. Nakonec však puk posílá mezi betony Valenty ten jeden jediný, který má po celou dobu puk na holi – Tomáš Langr. V našem oslabení si Faltus radí se dvěma protihráči a puk posílá opět mezi betony gólmana.

  1. minuta je šťastná pro Martina Řehulku, který dává desátý gól týmu. Hrajeme také oslabení 3 na 5, které Slovan bez problému překonává. Ve 49. minutě po vyhraném bully hostů prostřeluje Knytl Turka. V 51. minutě dochází k potyčce u hostující brány, kdy si pár ran vyměňuje Marek s Novákem. Oba si odnášejí trest 2+2. Ani další oslabení pro nás není oříškem. Čikl nahrává Faltusovi a ten zvyšuje na 11:3. Sekundu po skončení našeho oslabení se daří hostům naposledy snížit na 11:4 střelou nad rameno Turka. Pavlovský ještě v závěru využívá přesilové hry a z pravého kruhu prostřeluje gólmana. Konečný stav 12:4.

        

Slova trenéra pana Čikla po utkání:

Zasloužené vítězství po těch dvou zápasech, co se nám moc nepovedly. Kluci dnes zabrali. Od začátku si myslím, že jsme to měli pod kontrolou. Dali jsme i krásný góly. Takže celková spokojenost. Samozřejmě zase odcházíme se zraněním. Míra Janošek má nastřelenou nohu. Dohrávali jsme zase na 4 obránce. To už k nám asi teď patří tady ta smůla. Jinak ale velká spokojenost. Teď jedeme do Světlé, tam to bude těžký zápas a chceme tam vyhrát, abychom do té České šli z prvního místa.

 

Branky:  1:07 Marek (Langr, Kobza), 3:20 Pavlovský (       Faltus, Janošek), 19:34 Scheuter (Fibrich, Řehulka), 23:23 Čikl (Faltus, Pavlovský), 24:24 Fibrich (Řehulka, Hradil), 25:13 Čikl (Faltus, Pavlovský), 27:14 Řehulka (Čikl), 31:35 Langr, 32:28 Faltus (Čikl, Turek), 42:42 Řehulka (Scheuter, Turek), 56:19 Faltus (Čikl, Pavlovský), 58:39 Pavlovský (Muselík, Hradil) – 3:50 Pilař M. ( Lichtág), 23:37 Vyskočil ( Zavřel), 48:05 Knytl ( Voříšek, Březka), 57:07 Knytl (Lichtág)

 

Rozhodčí: Kareš- Gregar, Laczko

Vyloučení: 8: 7

Využití: 2:0   V oslabení: 2:0   Diváků: 468

Sestava SLOVAN: Turek, Rajnoha,         Mader, Hradil, Muselík, Janošek, Scheuter, Kobza, Marek, Faltus, Langr, Řehulka, Fibrich, Čikl, Pavlovský

Sestava CHOCEŇ: Valenta, Zelený, Novák, Voříšek, Jankovský, Březka, Vykočil, Lichtág, Němec, Pilař M., Kousalík, Knytl, Pilař L.,Nečas, Zavřel, Černý

 

Published by Nikola Horáčková