Čtvrtek 28. Březen
Moravská Třebová
°C

Neproměněné šance domácích přinesly Chrudimi dva body

Neproměněné šance domácích přinesly Chrudimi dva body

HC SLOVAN M.T. – HC CHRUDIM

2:3 (1:1, 1:0, 0:1, P 0:1)

 

         Vcelku vyrovnanou 1. třetinu rozsekl až v 15. minutě střelou ze středu Pavlovský po přihrávce od Augustina. Puk projel Cvrčkovi mezi betony. Smolnou přesilovou hru za vyhození puku rychle trestá hostující Klement a srovnává tak na 1:1.

Na začátku 2. druhé třetiny po srážce s protihráčem odjíždí z ledu Vojta Augustin. Do hry se už nevrací a vypadá, že má zraněné rameno. V 37. minutě zvyšuje svým vlastním gólem po odrazu od brusle hráč číslo 15 Novák a za střelce je označen též hráč s číslem 15 – Martin Řehulka. Velkým aplausem je odměněn Petr Galuška za jeho nádherné zákroky v bráně.

Ve třetí třetině se Slovanu moc nedaří přihrávky. I přes to odolávají nátlaku a stále se snaží vybojovat výhru. To bohužel v 55. minutě po chybě domácích trestá Novák a posouvá tak utkání do prodloužení.

Prodloužení se podle nových pravidel hraje v počtu 3 na 3. První minuta přináší šance na obou stranách. Od 2. minuty Slovan ale začíná hrát velice odevzdaně. Je za to také potrestané gólem od modré v podání Klementa střelou mezi betony Galušky a Chrudim si tak odváží 2 body.

        

Slova trenéra pana Čikla po utkání:

Samozřejmě mě ta dnešní prohra mrzí. Je to druhý prohraný domácí zápas. Dnes jsme teda urvali alespoň ten bod. Udělali jsme hrozně moc chyb v obranném pásmu. Špatně jsme si rozebírali hráče kolem brány a z té spousty dorážek skrz volné místo, co tam vznikalo, mohlo být klidně ještě 4 -5 gólů. Výborně nás podržel gólman. Ten vlastně zachránil ten bod. 5 minut před koncem jsme o tu bránu ještě vedli, ale bohužel jsme to nedokázali uchránit. Musíme bojovat dál. Opět máme z dnešního zápasu zranění, kdy nedohrál Vojta Augustin.

 

Branky:  14:06 Pavlovský (Augustin, Rajnoha), 36:56 Řehulka – 16:38 Klement (Plch), 54:45 Novák ( Koreček), 63:38 Klement ( Kišš)

 Rozhodčí: Kolář – Plch, Laczko

Vyloučení: 4: 1

Využití: 0:1   V oslabení: 0:0   Diváků: 468

Sestava SLOVAN: Galuška, Rajnoha, Hradil, Janků, Cik, Muselík, Janošek, Kobza, Marek, Faltus, Langr, Augustin, Řehulka, Fibrich, Čikl, Pavlovský

Sestava CHRUDIM: Cvrček, Pilař, Burkoň, Budinský, Urban, Macháč, Klement, Polák Jiří, Polák Jan, Haltuch, Novák, Karásek, Štěpánek, Kišš, Koreček, Plch, Polák Ondřej

 

 

Published by Nikola Horáčková