Čtvrtek 25. Duben
Moravská Třebová
°C

Shrnutí výsledků mládeže – čtvrtý listopadový týden

Shrnutí výsledků mládeže – čtvrtý listopadový týden

Výsledky: sobota 24. listopadu

Liga mladších žáků „D“ 2007-2008

HC Litomyšl – HC Slovan Moravská Třebová  2:13 (1:5, 0:7, 1:1)
(r. 2007)

Po týdenní pauze mladší žáci sehráli své další utkání, které je tentokrát zavedlo na led do nedaleké Litomyšle. Od první minuty bylo jasné, že toto utkání se bude hrát pod naší kontrolou a po dvaceti minutách jsme měli bezpečný náskok. O první pauze trenér promíchal sestavu, obránce vyměnil za centry a naopak. Výsledkem bylo, že kluci v druhé části výrazným způsobem navýšili své vedení. Do třetí části jsme šli s dalšími změnami v sestavě a tentokrát to bylo poznat. Borci Slovanu si na nové pozice dlouho zvykali, k tomu se přidalo spalování šancí a dlouho to vypadalo, že poslední třetinu prohrajeme. O to že se tak nestalo, se v poslední vteřině utkání postaral Adam Burda, který z blízka propálil domácího gólmana a stanovil konečné skóre 2:13.

Branky a nahrávky: 3. Žouželka Vít, 3. Prokop Vojtěch (Smola Vojtěch), 7. Burda Adam, 8. Burda David, 11. Kašický Matěj, 28. Kašický Matěj (Žouželka Vít), 31. Kadidlo Radim, 33. Vícha Jiří (Burda Adam, Hodáň Dominik), 34. Haas Jan (Burda Adam), 36. Burda David (Prokop Vojtěch), 37. Prokop Vojtěch, 39. Burda David, 60. Burda Adam (Burda David)

Průběh utkání:  0:5, 1:5, 1:12, 2:12, 2:13

Sestava: Kostík Vít – Bumbálek Teodor, Burda Adam, Prokop Vojtěch, Smola Vojtěch – Beneš Lukáš, Burda David, Haas Jan, Hodáň Dominik, Kadidlo Radim, Kašický Matěj, Marek Lukáš, Vícha Jiří, Žouželka Vít

HC Slovan Moravská Třebová „B“ – SKLH Žďár nad Sázavou 12:2
(r. 2008)

Minulý týden sehráli naši chlapci nepovedené utkání s třetím týmem tabulky (Žamberkem) a přenechali mu tím své druhé místo. V sobotu 24.11. hostili první tým tabulky (Žďár n. S.) a v sázce bylo udržení se na čele tabulky a napravení reputace.

Naši hráči vletěli na led jako hejno sršňů. Soupeře nepustili k puku, neustále útočili, rychle střídali a rychle bruslili. Třetinu vyhráli 6:1 a bylo vidět, že vedení už nepustí. Hráči soupeře se nedokázali přizpůsobit naší rychlé hře a odvezli si domů porážku 12:2.

Trenér dění na ledě spokojeně sledoval a po zápase konstatoval, že borci konečně dělali co po nich chtěl a že hokej je rychlá hra a na rozhodování je málo času.

Sestava: Adam Zavoral (G),  Štěpán Pospíšil (G), Jan Košťál, Daniel Kapl, Jan Jelínek, Jaromír Parolek, Samuel Šejnoha, Filip Klodner, Matěj Pokorný, , Miloslav Parolek, Ondřej Němeček, Teodor Leier, Jáchym Sekáč, Adam Svozil, Jiří Parolek, Jaromír Parolek, Jakub Muselík

Branky a nahrávky: 2:53 Filip Klodner (Jáchym Sekáč), 5:10 Filip Klodner, 6:53 Jaromír Parolek (Teodor Leier), 9:03 Jaromír Parolek (Teodor Leier), 17:59 Petr Daneš (Jáchym Sekáč), 19:56 Jaromír Parolek (Jakub Muselík), 24:05 Jaromír Parolek, 27:04 Teodor Leier (Daniel Kapl), 40:30 Jakub Muselík (Jiří Parolek), 48:01 Jaromír Parolek, 51:16 Jakub Muselík (Teodor Leier), 55:05 Petr Daneš

Průběh utkání:  6:1, 2:0, 4:1

Liga starších žáků „D“ 2005-2006

HC Litomyšl – HC Slovan Moravská Třebová 0:9 (0:4, 0:2, 0:3)

Soupeř nás os začátku trochu trápil, ale nedovolili jsme mu dostat puk za brankovou čáru. V půlce první třetiny jsme hru otočili a soupeře již nepustili ke hře. Byli jsme lepší jak bruslařsky, tak i kombinačně. Netradičně se nám dařilo také v oslabení. Obránci předváděli spolehlivé výkony a navíc se nám ve vlastním oslabení podařilo dvakrát skórovat, což soupeře položilo.

Branky a nahrávky: 4. Martin Křička (Martin Šudoma), 16. Lukáš Maurer (Marek Hradil), 18. Matyáš Wölfel (Vilém Karal, Filip Hejátko), 20. Martin Šudoma (Roland Strauss), 27. Filip Hejátko, 35. Matin Šudoma (Marek Peškar), 44. Lukáš Maurer (Roland Strauss), 52. Lukáš Maurer (Marek Peškar), 54. Filip Hejátko (Matyáš Wölfel, Martin Pešta)

Sestava: Filip Odehnal, František Janda – Filip Hejátko, Martin Křička, Lukáš Maurer, Martin Pešta, Marek Peškar, Martin Souček, Matyáš Wölfel, Marek Hradil, Vilém Karal, Roland Strauss, Marek Šimek, Viktor Vostal, Martin Šudoma

 

Výsledky: neděle 25. listopadu

Regionální liga juniorů

HC Slovan Moravská Třebová – HC Náchod 8:2

Regionální liga dorostu

HC Wikov Hronov – HC Slovan Moravská Třebová 11:2

Minihokej ročník 2012

V neděli 25. listopadu se uskutečnil v Rehau areně v Moravské Třebové hokejový turnaj v minihokeji hráčů z ročníku 2012. Za účasti soupeřů z České Třebové a Litomyšle se naši malí hokejisté snažili v obou zápasech uplatnit to, co nacvičují na trénincích pod vedením zkušených trenérů. Rodiče po celou dobu turnaje vytvářeli skvělou atmosféru a našim malým hokejistům vytrvale fandili.

Sestava: Rebl J., Belej M., Tajovský V., Mlčoch Š., Hejl M., Šmejdíř J., Tlustoš R., Halouska J., Němeček J., Šulc D., Jarolím A., Daneš L, Kovář L., Kavanová A., Kaplová M.  Koudelka Š a Roche W.

Published by Václav Dokoupil