Čtvrtek 25. Duben
Moravská Třebová
°C

Boj o finále začíná

Boj o finále začíná

Semifinále play off krajské hokejové ligy začíná, Slovanu budou soupeřem Kohouti z České Třebové a můžeme se tak těšit na třebovské derby. Série mezi loňskými finalisty začne v neděli 24. 2. v 17:00 na domácím stadionu a zveme tak všechny fanoušky, aby přišli podpořit borce Slovanu v boji o finále.  Základní vstupné – 50 Kč, zlevněné vstupné zůstává stejné.

Ohlasy před začátkem semifinále:

Trenér Igor Čikl: „Za trenéra můžu říct, že se na sérii těším. Samozřejmě to bude těžký soupeř, který má tři vyrovnané pětky a velice kvalitní obranu. My se budeme snažit hrát důrazný hokej a dávat hodně gólů, hrát co nejméně v oslabení, protože z toho dostáváme dost gólů. Zvu na hokej všechny diváky, chtěl bych říct, že máme super fanoušky, a aby přišli v hojném počtu kluky podpořit, protože Česká tady bude mít velký fanklub. Uděláme všechno pro to, abychom postoupili do finále.”

Útočník Tomáš Langr: „Na sérii se moc těším, Česká je určitě kvalitní soupeř, hrajeme s nimi pokaždé vyrovnaný zápasy, takže tam budou rozhodovat asi maličkosti a bude to určitě zajímavá série. Každý zápas  s nimi je vyhrocený a já doufám, že nás příjde podpořit hodně lidí.”

Útočník Tomáš Faltus: „Na sérii se těším, to  je jasný, kvůli tomu tady sedm měsíců dřeme, abychom se pak dostali do téhle fáze. Těší se celej mančaft, řešíme to, víme, co nás čeká za soupeře, nebude to jednoduchý, ale byli jsme schopný je letos myslím třikrát porazit, takže víme, že je umíme přehrát a důležitej bude asi vždycky domácí zápas a podle toho se uvidí.”

Další zápasy odehraje Slovan ve středu 27. 2. v 18:30 na ledě České Třebové a v neděli 3. 3. v 17:00 na domácím ledě. Případná další utkání se budou konat v úterý 5. 3. v 18:30 na ledě České Třebové a ve čtvrtek 7.3 v 19:00 na domácím ledě.

 

Published by Vendula Pokorna