Pátek 29. Březen
Moravská Třebová
°C

Shrnutí výsledků mládeže – třetí únorový víkend

Shrnutí výsledků mládeže – třetí únorový víkend

Výsledky: pátek 15. února

Regionální liga juniorů

HC Slovan Moravská Třebová – HC Opočno 1:13

Výsledky: sobota 16. února

Liga mladších žáků „D“ 2007-2008

HC Slovan Moravská Třebová – HC Chrudim 5:4

Liga mladších žáků „D“ 2007-2008

HC Spartak Polička – HC Slovan Moravská Třebová „B“ 4:11

Liga starších žáků „B“ 2005-2006

HC Slovan Moravská Třebová – HC Chrudim 7:10 (4:3, 2:4, 1:3)

Po téměř měsíční přestávce nás čekal soupeř z Chrudimi. Zápas byl velmi vyrovnaný, a to i přesto, že soupeř přijel se šesti hráči z ročníku 2005. Na naší soupisce jsou takto staří borci jen tři, zbytek sestavy tvoří hráči ročníku 2006. Vývoj zápasu velmi ovlivnila nedisciplinovanost a častá vyloučení na obou stranách. Soupeř přesilovky využil lépe. Dvě branky jsme obdrželi v oslabení 3/5 a dalšími třemi góly nás soupeř potrestal během klasických přesilovek.

Branky a nahrávky: 14. Martin Souček (Lukáš Maurer), 17. Filip Hejátko (Martin Pešta), 17. Lukáš Maurer (Martin Souček), 18. Lukáš Maurer (Martin Souček), 30. Lukáš Maurer , 32. Lukáš Maurer (Marek Peškar), 41. Lukáš Maurer (Martin Souček)

Průběh utkání: 1:0, 1:2, 4:2, 4:6, 6:6, 6:7, 7:7, 7:10

Sestava: František Janda, Filip Odehnal – Adam Besson, Lukáš Maurer, Martin Pešta, Martin Souček, Marek Peškar, Filip Hejátko, Matyáš Wölfel, Marek Hradil, Roland Strauss, Marek Šimek, Viktor Vostal

 

Výsledky: neděle 17. února

Krajská liga přípravek Pardubického kraje

HC Spartak Polička – HC Slovan Moravská Třebová

Hráči Slovanu nastoupili v neděli v Poličce proti místnímu Spartaku. Soupeř začal aktivně a za podpory fanoušků vstřelil první branku. Naši kluci se dlouho nemohli dostat do tempa. Polička působila kompaktnějším dojmem a přehrávala nás v kombinaci, rychlosti i bojovnosti. Naši kluci se museli spolehnout spíše na individuální akce a zakončení. Během utkání bylo proti nám nařízeno pět trestných střílení, ze kterých padl jediný gól. Po závěrečném hvizdu to byl tým Slovanu, který se radoval z tak trochu vydřeného vítězství. Nejlepším hráčem byl bezesporu brankář Ríša, který nás v důležitých chvílích podržel a vychytal nebezpečné nájezdy i další závary před brankovištěm.

Sestava: Richard Marossy – Troják Jan, Holub Adam, Voráč Kamil, Kakiš David – Muselík Jakub, Sekáč Radim, Červinková Zuzka, Kukrle Štěpán, Ružička Tomáš, Schober Marek, Chlup Štěpán, Palla Lukáš

Meziokresní přebor Pardubického kraje

Slovan Moravská Třebová „B“ – HC Litomyšl „B“ 5:4 SN

Regionální liga dorostu

HCM Jaroměř – HC Slovan Moravská Třebová 12:2

Zápas začal v rychlém tempu, soupeř od začátku lépe bruslil, byl lepší na kotouči a to se taky podepsalo na vysokém výsledku. Musíme borce Slovanu pochválit za bojovnost a výborný přístup k zápasu, na jehož výsledku se projevila silná soupiska soupeře, kde převažovali hráči z extraligového Hradce.

Minihokej ročník 2012

V neděli 17. února se na našem zimním stadionu konal hokejový turnaj hráčů ročníku 2012 a 2013 mezi celky z Moravské Třebové, Chrudimi a Chocně. Za podpory fandící tribuny se všichni hráči snažili o co nejlepší výkon, což se jim také dařilo. K poslednímu turnaji pojedeme 10. Března do Hlinska.

Sestava: Halouska J., Roche W., Rebel J., Tajovský V., Mlčoch Š., Němeček J., Belej M., Kavanová A., Kaplová M., Tlustoš R., Navrátil D., Tlustoš R., Kovář L., Hejl M., Koudelka Š., Šulc D., Jarolím A.

Published by Václav Dokoupil