Pátek 29. Březen
Moravská Třebová
°C

Sportovec Roku 2018 HC Slovan Moravská Třebová

Sportovec Roku 2018 HC Slovan Moravská Třebová

Sportovec roku 2018 v kategorii mládež
Kavan Tomáš,
Lední hokej hraje v Moravské Třebové od pěti let. Prošel všechny mládežnické kategorie.Lídr týmu ve všech svých věkových kategoriích, příkladný na tréninku i v utkání. Společně s Ondrou Holubem se jako jediní hráči Moravské Třebové s týmem Šumperku probojovali do play-off Extraligy mladšího dorostu a Tomáš je první a historicky jediný hráč  Moravské Třebové, který si dokázal připsat bod v play-off Extraligy mladšího dorostu.V 16 letech taky poprvé nakoukl v několika utkáních do A týmu mužů Moravské Třebové.

Sportovec roku 2018 v kategorii muži
Muselík Roman
Odchovanec Moravskotřebovského hokeje. Po projití vyššími soutěžemi dorostu a juniorů se vrátil a cca 20 let upěšně hájí barvy Slovanu Moravská Třebová. Odehrál na 600 soutěžních utkání.Spolehlivý hráč, který na sklonku své kariéry přešel z útoku do obrany a vzorně plní své povinnosti. Nezištně vedle sebe vychovává mladé hráče. Velkou měrou se podílel na všech titulech krajského přeborníka v kat. mužů, které Slovan získal v předchozích letech. Svým přístupem k tréninku a svým plněním povinností, je vzorem pro všechny své následovníky.

Trenér roku 2018
Kršňák Radek
Po ukončení bohaté hráčské kariéry plynule přešel na pozici trenéra. Postupně trénoval všechny mládežnické kategorie a je podepsán pod mnoha úspěchy Třebovského hokeje. Mimo mládež vede i neméně úspěšně muže B o čemž svědčí dvě zlaté medaile za poslední dvě sezony.

Published by Jiří Kavan