Čtvrtek 28. Březen
Moravská Třebová
°C

Hokejisté ročníku 2009 se připravují na novou sezónu

Hokejisté ročníku 2009 se připravují na novou sezónu

V sobotu 7. září jsme na domácím ledě zorganizovali přípravný turnaj za účasti kvalitních soupeřů z Hlinska, Chrudimi, Uničova a Šumperka. Hráči HC Slovanu vybojovali cenné 2. místo. Nejlepší m hráčem mužstva byl zvolen za bojovnost Tomáš Nečas.

V prvním zápase jsme získali 3 body proti hostům z Hlinska. Dalším soupeřem byla Chrudim, která přijela pouze ve dvou pětkách, ale na výkonu to nebylo znát. Naši kluci opět bojovali ze všech sil a po velmi napínavém utkání i v tomto jsme slavili vítězství. Rovněž nájezdy se podařily a to nejen šikovností našich střelců, ale i parádními výkony našeho brankáře Ríši. Ve třetím utkání proti zkušenému soupeři ze Šumperka si hostující hráči zaslouženě odnesli plný počet bodů. Vývoj turnaje tedy určil, že budeme bojovat o stříbro proti Uničovu. Od prvního vhazování se rozhořela na ledě bitva o každý centimetr ledové plochy. Byly k vidění krásné individuální akce i týmová hra celého kolektivu. Rozhodnout musely nájezdy, bylo to drama jak z finále mistrovství světa. Tribuna, hráči na střídačkách, všichni fandili jak jim jen ruce a plíce stačily. V poslední sérii nás zachránil gólman Ríša a se spoluhráči se mohl radovat z krásného druhého místa. Poděkování patří všem rodičům, kteří všemožně přispěli k přípravě a zajištění turnaje.

Konečné pořadí turnaj: 1 – HC Šumperk, 2 – HC Slovan, 3 – HC Uničov, 4 – HC Chrudim, 5 – HC Hlinsko

Sestava: Richard Marossy – Troják Jan, Holub Adam, Voráč Kamil, Kakiš David, Muselík Jakub, Sekáč Radim, Červinková Zuzka, Kukrle Štěpán, Chlup Štěpán, Palla Lukáš, Rada Ruda, Nečas Tomáš, Šebela Jakub, Zecha Jaroslav

Published by Václav Dokoupil