Pátek 29. Březen
Moravská Třebová
°C

Z Hlinska naprázdno

Z Hlinska naprázdno

HC HLINSKO : HC SLOVAN MORAVSKÁ TŘEBOVÁ

6 : 3

(4:2, 1:0, 1:1)

 

Do utkání vstoupila Moravská Třebová ve třinácti hráčích do pole a po čas utkání se tým opět nevyhnul dalším zraněným. Přestože mužstvo do utkání vstoupilo nadějně, z čehož pramenilo brzké vedení, soupeř rychle kontroval, vyrovnal skóre a po matném výkonu našeho mužstva se dostal i do dvoubrankového vedení po první třetině.

Ve druhé třetině Hlinsko náskok ještě o jeden gól navýšilo, ačkoliv i třebovští hráči měli šance na skórování.

Třetí třetinu soupeř Moravskou Třebovou k ničemu nepustil a nenechal si své dosavadní vedení vzít.. a tím pádem ani 3 body.

Velice děkujeme hrstce fanoušků, která přijela podpořit své mužstvo!

V neděli 1.12. od 17:00 začíná na zimním stadionu v Moravské Třebové další bitva, tentokrát se soupeřem ze Světlé nad Sázavou. Pokud chtějí domácí uspět, musí předvést zcela odlišný výkon než v Hlinsku. Přijďte v neděli fandit!

Branky: 0:59 Bříza (Chvojka, Nečas), 4:47 Pazourek (Vlček), 14:55 Pazourek (Plachý), 19:07 Homola (Beneš), 33:02 Chvojka (Bříza), 43:54 Pazourek (Plachý, Vlček) – 0:45 Langr, 2:00 Augustin (Čikl, Janků), 56:25 Augustin (Faltus)

Střely na branku: 36 : 30

Rozhodčí: Vrba – Padevět, Švejda

Počet diváků: 146

Sestava SLOVAN: Turek – Janků, Habrman, Hučík, Kudrna, Pokorný, Rajnoha – Augustin, Langr, Čikl, Faltus, Cach, Pěcha, Řehulka

Sestava HLINSKO: Peřina – Beneš, Adámek, Fink, Lenoch, Poskočil, Sobotka – Pazourek, Bříza, Chvojka, Plachý, Vlček, Homola, Nečas, Dítě, Hron, Hudec, Janoušek, Skotar

Published by Lukáš Šišovský