Čtvrtek 25. Duben
Moravská Třebová
°C

Parádní představení Slovanu

Parádní představení Slovanu

HC SLOVAN MORAVSKÁ TŘEBOVÁ : HC SPARTAK CHOCEŇ

9 : 2

(3:1, 4:1, 2:0)

 

Poslední domácí utkání tohoto roku, které jsme odehráli s Chocní, nemohlo dopadnout lépe. V čele s Michalem Turkem v brance, všichni naši hráči předvedli skvělý výkon a nadělili fanouškům další výhru v domácím prostředí!

První třetinu začali třebovští ve velkém stylu. Díky výbornému pohybu a touze po vítězství si již po pouhých čtyřech minutách od začátku zápasu, vytvořili komfortní náskok třech gólů! Hosté zareagovali vybráním si oddechového času. Naše mužstvo ovšem pokračovalo v aktivitě a jen kvůli neproměněným šancím svůj náskok nenavýšili. V poslední minutě prvního dějství se ovšem Chocni podařilo vstřelit kontaktní gól a zdálo se, že o utkání ještě není zcela rozhodnuto (3:1).

Ovšem do druhé třetiny se domácím podařilo vkročit snad ještě lépe než do té první a za necelých 6 minut třebovští dokázali vsítit hned čtyři branky a tím se dostali do luxusního vedení 7:1. Hosté měli k dispozici ve 33. minutě zápasu trestné střílení, které ale náš brankář výtečně lapil. Přesto se ale Chocni povedlo do konce druhé části ještě jednou skórovat a do kabin se tak šlo za stavu 7:2.

Třetí část zápasu se už víceméně dohrávala. Domácí hráči ještě své skóre dvěma trefami vylepšili a dali zápasu konečnou podobu výsledku 9:2!

Ohlasy po utkání:

Hodnocení trenéra Igora Čikla: ,,Poslední zápas tohoto roku nám vyšel na výbornou! Porazili jsme silnou Choceň rozdílem třídy. Chci poděkovat klukům za perfektní přístup. Před skvělou diváckou kulisou jsme hráli pohledný hokej! Doufám, že po Novém roce budeme v dobrých výkonech pokračovat. Všem našim fanouškům chci popřát krásné svátky!“

Hodnocení zápasu Asistenta kapitána Tomáše Faltuse: ,,Utkání hodnotím určitě pozitivně. Měli jsme dobré nástupy do třetin, dali jsme hodně branek, soupeře jsme přehráli… Samozřejmě jsme udělali i nějaké chyby, ale důležité je, že máme tři body a můžeme dál pracovat na co nejlepším umístění v tabulce do play off… Děkujeme za podporu fanouškům a chtěl bych za celý náš tým popřát všem lidem, co se na nás chodí dívat a fandit (i těm co na nás nechodí), krásné a klidné vánoční svátky!“

Děkujeme skvělým fanouškům za podporu. Jsme rádi, že se nám společně podařilo zvítězit! Přejeme všem krásné prožití svátků vánočních plných štěstí a pohody! Do nového roku přejeme Slovanu mnoho úspěchů a dosažení vytoužených cílů!

Branky: 2:31 Čikl, 3:17 Augustin (Čikl, Pavlovský), 3:59 Hradil (Kobza, Langr), 23:21 Cach (Marek, Muselík), 24:17 Pavlovský (Čikl, Augustin), 24:24 Langr, 25:19 Faltus (Kobza, Langr), 45:35 Hradil (Faltus), 54:15 Řehulka – 19:08 Prachař (Šeda), 32:26 Pilař Lukáš (Krejza)

Střely na branku:

Rozhodčí: Vrba – Kopecký, Hrabal

Počet diváků: 503

Sestava SLOVAN: Turek – Hradil, Cekr, Hučík, Janků, Kudrna, Rajnoha – Čikl, Langr, Faltus, Augustin, Pavlovský, Kobza, Cach, Řehulka, Marek, Muselík

Sestava CHOCEŇ: Kalousek – Šeda, Javůrek, Novák, Pazdera, Škvor – Pilař Lukáš, Prachař, Krejza, Černý, Dudadík, Knytl, Lichtág, Martinec, Pilař Matěj, Sajdl, Šejnoha, Štefka, Turčáni

 

 

Published by Lukáš Šišovský