Středa 24. Duben
Moravská Třebová
°C

Důležité 3 body doma

Důležité 3 body doma

HC SLOVAN MORAVSKÁ TŘEBOVÁ : HC HLINSKO

4 : 2

(2:0, 2:0, 0:2)

 

Ve středu 22. 1. přijelo na náš stadion Hlinsko a očekával se urputný boj o 3 body!

Do první třetiny domácí hráči doslova vlétli a odměnou jim byl první vstřelený gól hned ve 2. minutě zápasu (1:0)! V 9. minutě zápasu nečekaně došlo k přílišnému setmění na stadionu, což zapříčinilo nechtěnou předčasnou pauzu po první třetině.

Druhá třetina tedy začala dohráním té první. Slovan pokračoval v aktivní hře a vůli po vítězství a v 19. minutě se mu podařilo znovu skórovat (2:0)! Mužstva vyměnily strany a plynule navázali na druhou třetinu. V té se domácím podařilo využít jednu ze dvou úspěšných přesilových her v této části a ve 27. minutě byl stav již 3:0! Druhá početní výhoda byla využita ve 37. minutě, a když domácí gólman skvělými zákroky držel čisté konto, šlo se do kabin za stavu 4:0 pro moravskotřebovské hokejisty!

Třetí třetinu soupeř změnil herní projev a i přes šance domácích se mu podařilo v závěru zápasu zkorigovat stav, když tým vstřelil dva góly. Konečný stav byl tak 4:2!

Hráči zaslouží pochvalu za předvedený výkon a navzdory marodce dosažení vítězství, k němuž přispěli i mladí junioři, kteří přijeli pomoci!

Děkujeme divákům za podporu! Poslední zápas základní části se odehraje tuto neděli, 26.1. v 17 hodin, na ledě Světlé nad Sázavou, a pochopitelně jste všichni srdečně zváni!

Ohlasy po utkání:

Hodnocení head coache Igora Čikla: ,,Důležité 3 body v boji o 2. místo! Výhru jsme si zasloužili, klukům musím poděkovat za bojovnost a vůli po výhře! Výborně zachytal Kašpar. V neděli ve Světlé chceme bodovat a udržet druhé místo před play off!“

Hodnocení Tomáše Faltuse: ,,Důležité utkání, kde bereme všechny tři body… Před zápasem jsme věděli, že nás výhra udrží na druhém místě… Podle toho jsme k zápasu přistoupili a začali velice aktivně… Trochu nás zbrzdila ta sranda s osvětlením v polovině první třetiny, ale povedlo se nám se zase dostat do tempa a dotáhnout zápas do vítězného konce… Po ne moc povedených posledních utkáních, jsme udělali správný krok směrem ke zlepšení naší hry do play off… Dobře zahráli i kluci co nám přijeli pomoct z juniorky ze Šumperka a jeden z Brna 😀 😀 . Dík fanouškům za podporu👏🏻👏🏻

Branky: 1:20 Langr (Kobza, Faltus), 18:35 Faltus (Cach, Holub), 26:19 Čikl (Pavlovský, Langr), 36:47 Langr (Cekr, Pavlovský) – 52:45 Plachý (Pazourek), 59:22 Dítě (Homola)

Střely na branku:

Rozhodčí: Kareš – Štěrba, Švejda

Počet diváků: 445

Sestava SLOVAN: Kašpar – Cekr, Holub, Bahounek, Hradil, Hučík, Kudrna, Rajnoha – Langr, Faltus, Pavlovský, Čikl, Cach, Kobza, Kavan, Muselík, Řehulka

Sestava HLINSKO: Peřina – Beneš, Brázda, Fink, Sobotka, Vácha – Dítě, Plachý, Homola, Pazourek, Hudec, Chvojka, Janoušek, Nečas, Skotar, Vlček, Zdražil

FOTOREPORT ZDE: https://hcslovanmt.rajce.idnes.cz/MT-HL_22%2C1%2C2020/?

Published by Lukáš Šišovský