Pátek 19. Duben
Moravská Třebová
°C

Ostudná prohra

Ostudná prohra

HC CHOTĚBOŘ : HC SLOVAN MORAVSKÁ TŘEBOVÁ

6 : 2

(2:0, 2:0, 2:2)

Ve středu 15. 1. zajížděli moravskotřebovští do Chotěboře a zápas rozhodně nebyl podařený.

Ve 3. minutě první třetiny dostali hosté gól po špatném střídání, kdy hráli asi 40 sekund ve čtyřech hráčích v poli, i když měli hrát v pěti.. (1:0)! A když se nepodařila využít ani přesilovka, domácí znovu udeřili (2:0)!

Druhá třetina, 35. minuta – domácí mužstvo v přesilovce změnilo stav hry na 3:0. Aby toho nebylo málo, ve 38. minutě se Chotěboři podařilo ještě jednou skórovat. Stalo se tak právě když domácí brankář držel hostující střelce na uzdě. Do kabin se tedy šlo za stavu 4:0!

Třetí část opět začala pro Slovan zle a tým inkasoval ve vlastní přesilovce (5:0). Poté padly ještě tři góly, z toho dva do domácí branky. Šlo ale spíš pouze o korigování výsledku. Slovan tak po dvou vydařených letošních zápasech předvedl nepovedený výkon v Chotěboři.

Děkujeme fanouškům, kteří přicestovali s týmem a viděli bohužel prohru svých favoritů. Reparát chtějí hráči složit tuto neděli 19.1. od 17 hodin v domácím prostředí proti Lanškrounu! Přijďte tým podpořit!

Ohlasy po utkání:

Hodnocení zápasu trenéra Čikla: ,,Z naší strany velmi špatný zápas, soupeř svou velkou bojovností podpořenou vynikajícím brankářem zaslouženě vyhrál. I přes prohru pořád budeme bojovat o druhé místo po základní části a to je dobrá zpráva.“

Branky: 3:01 Lacina (Vlček), 17:00 Kraučuk (Lacina, Vantuch), 34:36 Klofáč (Kraučuk), 38:29 Dvořák, 41:21 Hospodka Jan (Vantuch), 55:53 Kraučuk (Suchý, Klofáč) – 43:24 Augustin (Pavlovský, Čikl), 59:50 Augustin (Janků)

Střely na branku: 33 : 32

Rozhodčí: Čížek – Říha, Obr

Počet diváků: 100

Sestava SLOVAN: Rochla – Janků, Hradil, Hučík, Kudrna, Rajnoha – Augustin, Pavlovský, Čikl, Adolf, Cach, Faltus, Jurča, Langr, Marek

Sestava CHOTĚBOŘ: Pešek – Lacina, Klofáč, Suchý, Jaroš, Kříž, Ludvík Jakub, Ludvík Jaroslav, Mendl, Musílek – Kraučuk, Vantuch, Dvořák, Hospodka Jan, Vlček, Březina, Činčila, Hospodka Jakub, Svoboda

 

Published by Lukáš Šišovský