Čtvrtek 25. Duben
Moravská Třebová
°C

Čtyřbodový Tomáš Langr o utkání s Poličkou

Čtyřbodový Tomáš Langr o utkání s Poličkou

Ve 3. kole KLM PU jsme se utkali se „staronovým“ soupeřem – HC Spartak Polička, co jste od tohoto navrátilce do soutěže očekávali před zápasem?

Před zápasem jsme si v kabině řekli, že nás určitě nečeká lehký soupeř. Trenér nás upozorňoval, že mají tým složený z mladých kluků, kteří budou bruslit.

 

Ke konci první třetiny si tým Poličky vytvořil v určitém momentě zápasu dokonce třígólové vedení, co bylo do té doby špatně a jak těžko se pak taková ztráta dotahuje?

Vstup do zápasu se nám vůbec nepovedl. Nechali jsme soupeře, aby si vytvořil luxusní náskok 0:3. Myslím, že chyba byla v tom, že jsme chtěli dát první gól a úplně zapomínali na obranu. Naštěstí jsme se dokázali zvednout a bereme 3 body.

 

Co bylo najednou jinak, že jste během 6 minut (35:11-40:28) dokázali nastřílet 4 branky?

Po první třetině nám trenér v šatně domluvil, řekli jsme si, že s takovým nasazením ten zápas nevyhrajeme, také tam byla nějaká vyloučení na straně hostů a povedlo se.

 

Víš kolik trestů vyfasoval tým domácích?

Kolik trestů jsme měli v zápase přesně nevím. Ale zbytečných vyloučení bychom se měli vyvarovat, na tom musíme určitě zapracovat. /20 TM/

 

Ve středu přivítáme na domácím ledě soupeře z Chocně, jak myslíš, že se vám bude hrát bez přítomnosti diváků?

Choceň zahájila sezónu s posilněným týmem, je to kvalitní soupeř. Na zápas se ale těšíme a uděláme všchno pro to, abychom vyhráli! Bohužel to bude bez našich skvělých diváků, kterým bych chtěl poděkovat za podporu a doufám, že budou moct zase co nejdřív přijít fandit.

Published by Vendula Pokorna