Sobota 20. Duben
Moravská Třebová
°C

Z Chrudimi bez bodu

Z Chrudimi bez bodu

HC CHRUDIM : HC SLOVAN MORAVSKÁ TŘEBOVÁ

4 : 1

(1:1, 1:0, 2:0)

Ve středu 30. září vyjelo A mužstvo na druhé soutěžní utkaní do Chrudimi, kde svedlo boj s velice silným tamním soupeřem.

První třetina tohoto zápasu začala pro hosty velmi optimisticky, a to když se dostali ve 4. minutě do vedení 0:1! Radost ze vstřelené branky však brzy pominula, protože takřka hned vzápětí, tedy v následujícím střídání, Chrudim vyrovnala. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Druhá třetina byla poznamenána velkou nekázní Slovanistů, což vyústilo v několik vyloučení. Chrudimští měli v této části hry výborný pohyb a mnoho šancí. Dokázali však využít jen jednu v polovině třetiny (26. minuta) a to jen díky opět skvěle chytajícímu Turkovi (2:1)!

Ve třetí části pokračovali domácí ve výborném výkonu a nenabídli Slovanu takřka žádnou šanci. Naopak v 56. minutě a poté v 60. minutě do prázdné branky svůj náskok jen navýšili a zaslouženě si doma ponechali 3 body!

V neděli 4.10. vyzveme v 17 hodin na domácím ledě soupeře z Poličky! Přijďte prosím své mužstvo podpořit! Děkujeme!!!

Ohlasy po utkání:

Hodnocení trenéra Igora Čikla: ,,Tento zápas se mně nehodnotí příliš dobře. Hráči Chrudimi byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhráli. Z naší strany můžu pochválit jen vynikajícího brankáře Turka, který nás zachránil od debaklu!“

Branky: 3:46 Cvrček (Kišš), 26:15 Karásek (Polák Ondřej), 55:34 Karásek (Polák Jan), 59:24 Plch (Štěpánek) – 3:28 Faltus (Langr, Čikl)

Rozhodčí: Škorpil – Schaffer, Pošvář

Sestava SLOVAN: Turek, Vydržel -Plhal, Máša, Cekr, Veselský, Dubovčí, Kudrna, Janků – Faltus, Marek, Čikl, Langr, Jurča, Haluza, Cach, Skopal

Sestava CHRUDIM: Ament, Matoušek – Klement, Kalous, Urban, Pilař, Budínský, Burkoň, Hejl, Novotný – Plch, Polák Jiří, Kišš, Štěpánek, Cvrček, Polák Jan, Novák, Dobiáš, Polák Ondřej, Haltuch, Koreček, Karásek

Published by Lukáš Šišovský