Pátek 19. Duben
Moravská Třebová
°C

Představení hráče Jakub Máša

Představení hráče Jakub Máša

Vážení příznivci HC Slovan.
Rádi bychom Vám po dobu covidové pauzy přestavili hráče HC Slovan.
Vytvořili jsme jednoduchý dotazník a požádali hráče o vyplnění.

Jakub Máša

1) Kdy a kde jsem začal s hokejem –

S hokejem jsem začal ve 4 letech v Brně,  tehdy ještě na stadionu za Lužánkama

2) Kdo a proč tě k hokeji přivedl –

K hokeji mně přivedli rodiče, oba byli dříve dost sportovně aktivní, tatka má dodnes téměř denně nějakou sportovní aktivitu.

3) Kde jsem hrál –

Od přípravky do juniorky jsem byl v Kometě Brno, s krátkým hostováním v Hradci Králové, poté jsem prošel try-outem do tehdy nově vznikajícího juniorského týmu Lev Poprad, kde jsem hrál ruskou nejvyšší juniorskou soutěž (MHL), tam jsem z různých důvodů skončil předčasně. Poté jsem si dal bohužel od hokeje téměř půl roku pauzu, chvíli jsem hrál 2. Ligu v Hodoníně a dále už pouze krajskou soutěž za Rosice, Boskovice,  Březinu,  Poličku a nyní Moravskou Třebovou.

4) Úspěchy –

Nejvíce si vážím, že jsem si mohl vyzkoušet jaké to je hrát na profesionální úrovni se vším co k tomu patří.  Dále za přátelé a zkušenosti,  které díky hokeji mám.

5) Jak jsem se dostal do MT

Do Moravské Třebové jsem se dostal po domluvě s panem Kršňákem,  který mně oslovil.

6) Jak se mi jeví fungování HC MT –

Fungování celého realizačního týmu a zázemí na domácím stadionu je na vysoké úrovni a myslím, že takové podmínky nemá spoustu týmu z 2. Ligy.

7) Dojíždění –

Dojíždění na tréninky a zápasy mi problém nedělají, jelikož většinu času trávím v Poličce, odkud  to  mám kousek.

8) Co dělám mimo hokej –

Mimo naše tréninky se snažím chodit ještě navíc 2x týdně v Brně na led s hobikama, jinak si rád zahraji tenis a squash. Baví mě spousta sportů ale bohužel kvůli práci a hokeji se k nim dostanu minimálně.  Nově se také snažím trávit co nejvíce času se synem, který má 7 měsíců.

9) Co zajímavého by o mně fandové měli vědět –

Poslední 2 roky jsem kvůli práci nemohl pořádně hrát hokej a trénovat, o to víc mě potěšila nabídka pana Kršňáka, že si mohu opět zahrát aspoň Kraj, navíc v takto kvalitním týmu, kterému doufám vrátím důvěru a dostanu se zpět do formy.

10) Jak se vyrovnávám s Covidem a připravuji na restart –

Sport mi chybí strašně moc, dokonce i v tomto počasí jsem si byl zahrát aspoň tenis venku. Všichni se těšíme až budeme moct opět spolu na led.

 

Published by Jiří Kavan