Pátek 19. Duben
Moravská Třebová
°C

Slovan zahájí čtvrtfinálovou sérii na ledě Kohoutů

Slovan zahájí čtvrtfinálovou sérii na ledě Kohoutů

ČTVRTFINÁLE KRAJSKÉ LIGY MUŽŮ KRÁLOVÉHRADECKÉHO A PARDUBICKÉHO KRAJE – 1. zápas

HC Kohouti Česká Třebová – HC Slovan Moravská Třebová

Čtvrtfinále play-off KLM KVH a PU se blíží. Slovan zahájí sérii na ledě jednoho z největších rivalů, a to České Třebové. S Kohouty se v letošní sezóně tým Moravské Třebové utkal pouze jednou a z duelu odešel s prohrou 2:4. Po první polovině základní části soutěže získali tito čtvrtfináloví soupeři shodný počet bodů a o rozdělení do skupin A a B rozhodl právě výsledek vzájemného zápasu.

Ve druhé polovině základní části Česká Třebová ve 14 zápasech urvala 13 výher a suverénně tak ovládla skupinu A (skóre 76:29). V první desítce nejbodovanějších hráčů zaujmuli Kohouti hned 4 místa.

Moravskotřebovští ve skupině B ze dvanácti zápasů zvítězili osmkrát a se skóre 67:34 obsadili druhé místo. Potom téměř hladce přešli v osmifinálové sérii přes Náchod – výhry 3:5 a 9:1.

Play-off je ale zcela jiná soutěž, statistiky a výsledky jsou smazány. Komu se na rovné startovní čáře podaří učinit první krok v boji o medaile? Pravděpodobně atraktivní úvodní duel čtvrtfinálové série mezi Slovanem a Českou Třebovou startuje na ledě Kohoutů v neděli od 17:00.

 

Published by Vendula Pokorna