Čtvrtek 25. Duben
Moravská Třebová
°C

A-mužstvo zahájilo letní přípravu

A-mužstvo zahájilo letní přípravu

Dva měsíce po skončení uplynulé sezóny, v úterý 7. června, začala letní příprava na nadcházející sezónu také hokejistům moravskotřebovského A-týmu. Vykročili do ní pod taktovkou nového kouče, který v kabině přivítal nejen většinu stávajícího kádru, ale také některé nové tváře. Změny v týmu budeme odtajňovat postupně. Suchou přípravu více přiblížil právě nový hlavní trenér mužstva Kamil Přecechtěl.

Slovanu začala letní příprava, kdo se do ní zapojil?

Máme za sebou první trénink, kterého se zúčastnilo celkem 15 hráčů. Na soupisce máme momentálně zhruba 24 členů. Někteří hráči mají ještě pracovní a studentské povinnosti, takže se připojí později. Další se připravují individuálně.

Co na hráče během letní přípravy čeká? Na co se budete zaměřovat?

Tréninky, které mám v plánu, budou zaměřené více méně na udržení kondice. Pro mě budou určitým ukazatelem toho, jak na tom hráči fyzicky jsou. První trénink ukázal, na které věci se budeme muset soustředit.

Můžete nastínit, jestli tým do další sezóny posílí?

To je věc, kterou lze zatím těžko hodnotit, v loňské sezóně jsem mužstvo neviděl. Podle umístění v tabulce se mužstvo hodnotit nedá a také nechci vynášet soudy po prvním společném tréninku.

Jaké jsou plány a cíle na sezónu?

Moje plány a cíle jsou určitě hrát hokej, který bude bavit diváky a samozřejmě i hráče. Hokej, který bude vést k tomu, že moravskotřebovský tým bude dělat body.

 

Published by Vendula Pokorna