Pátek 29. Březen
Moravská Třebová
°C

Staň se jedním z nás! Pojď hrát hokej za Slovan

Staň se jedním z nás! Pojď hrát hokej za Slovan

Hokejový klub Slovan Moravská Třebová zahajuje nábor dětí a hledá chlapce i dívky do hokejové přípravky. Nábor se týká dětí od čtyř let a starších (rok narození 2017 a starší). Pokud chcete začít s hokejem, přijďte už teď k nám na letní přípravu. Tréninky kategorie přípravka probíhají každé úterý, středu a pátek od 16:00, trenéři na místě vám se vším poradí.

K zahájení hokejové kariéry potřebují nejmenší hráči pouze nadšení a odhodlání.

A proč vlastně začít hrát hokej? Hokej je sport, který rozvíjí postřeh, rychlost, obratnost, sílu a koordinaci pohybu. Během tréninků se však naučíš zvládat i mnoho dalších sportovních aktivit jako je běhání, skákání, obratnost a plavání. Hry jako basketbal, fotbal, florbal i další jsou běžnou součástí našich tréninků. Doplňujeme tím hokejové dovednosti a rozvíjíme sportovní všestrannost. Hráči si tak osvojí návyky zdravého životního stylu, které je mohou u sportu udržet několik desítek let.

Být součástí hokejového týmu však nerozvíjí člověka pouze po tělesné stránce. Hráči se také naučí vzájemně se podporovat, zjistí, že na spoustu věcí nestačí sami a potřebují k tomu kamarády – tým, že se musí snažit i když se zrovna nedaří a také určitou zodpovědnost vůči svým spoluhráčům. Při výchově hokejistů klademe důraz na fair-play, slušnost, píli a poctivost. To všechno jsou vlastnosti, které uplatníš v životě.

Zapojení do klubu nabízí dětem posun po sportovní stránce a umožní jim smysluplně trávit volný čas a najít si kamarády. Nejdůležitější je však zábava, kterou hokej poskytuje, proto jsou naše tréninky vedeny především formou her.

I když hlavní část sezóny trvá od září do března, klub organizuje program po celý rok. Po skončení tréninků a zápasů na ledě mají hráči suchou přípravu, ta je zakončena příměstským letním hokejovým kempem na přelomu června a července. V následující části přípravy, která začíná koncem srpna, se hráči přesunou na led, kde si pod vedením kvalifikovaných trenérů vyzkouší první krůčky na ledě a naučí se základy bruslení. V případě potřeby a zájmu může klub zapůjčit přímo na stadionu hokejovou výstroj, díky projektu Výstroj pro nejmenší.

SOUHRN NEJDŮLEŽITĚJŠÍCH INFORMACÍ:

Pro koho je přípravka? – Přijít k nám vyzkoušet si trénink mohou děti od 4 let.

Kdy můžete přijít? – Tréninky přípravky probíhají každé úterý od 16 do 17:20, středu a pátek od 16 do 17.

Kam? – Tréninky se konají na zimním stadionu v Moravské Třebové, Nádražní 12. Využíváme však i jiná sportoviště – plavecký bazén a venkovní travnaté hřiště.

Co potřebujete? – Na tréninky letní přípravy je potřeba pouze sportovní oblečení, obuv do haly/na ven a pití.

Organizace tréninků – Děti se převlékají v šatně (po tréninku je možné využít sprchu), úterní tréninky trvají 80 minut, středeční a páteční hodinu, vše probíhá formou zábavných her

Pokud by vás lákalo zapojit se do hokejové rodiny, neváhejte a přijďte mezi nás v uvedené termíny na tréninky přípravky.

Pokud máte jakýkoliv dotaz či námět, neváhejte kontaktovat manažerku náboru a školy bruslení Lenku Hronkovou nebo trenéra přípravky Josefa Fibricha. Veškeré vaše dotazy budou ochotně zodpovězeny.

KontaktY:

trenér přípravky Josef Fibrich
e-mail: fibrich18@gmail.com
telefonní číslo: 604 503 743

manažerka náboru a školy bruslení Lenka Hronková
e-mail: l.hronkova@email.cz
telefonní číslo: 606 683 174

NEZÁVAZNÁ PŘIHLÁŠKA NA LETNÍ PŘÍPRAVU

[fluentform id=“3″]

Published by Vendula Pokorna