Čtvrtek 25. Duben
Moravská Třebová
°C

MLÁDEŽ: První hokejové soustředění mladších žáků

MLÁDEŽ: První hokejové soustředění mladších žáků

Na první hokejové soustředění ve dnech 12. až 16. června vyrazil tým mladších žáků do rekreačního areálu Vojtíškov do penzionu Sport, který se nachází v přírodě Jeseníků na úpatí masívu Králického Sněžníku, blízko pramene řeky Moravy. Pro tréninky v areálu využíval tým volejbalové a tenisové kurty, fotbalové hřiště a pro chvíle relaxace venkovní bazén. Tréninkové programy probíhaly pod vedením zkušených trenérů Martina Kužílka a Václava Vrány. Realizačním týmem pro toto soustředění byli Pepa Haas a Mirka Tajovská.

Po nedělním odpoledním příjezdu se tým ubytoval ve 4.-5. lůžkových pokojích. Po večeři byl hned první trénink a to 10km túra do místních kopců. Součástí túry bylo plnění různých úkolů, např. běh do kopce dle sestavených družstev nebo řazení týmu dle jmen a příjmení podle abecedy. Při nesplnění úkolů tým dostal trest v podobě kliků a dřepů. Z túry se kluci vrátili ve večerních hodinách plni nezapomenutelných zážitků.

V pondělí jsme najeli na plný tréninkový plán, který trval do čtvrtečního dopoledne. Program zahrnoval skoky přes švihadlo, kruhový trénink, crossové výběhy, práci s hokejkou a míčové hry. Mezi jasné favority míčových her patřil fotbal, poprvé si kluci zkusili i nohejbal. Ve volném čase byl aktivitou číslo jedna stolní tenis.

Cílem soustředění bylo stmelení týmu a zlepšení kondice. To se podařilo, kluci byli
nadšeni a těší se na další společné zážitky a novou hokejovou sezónu.

,,Zima se zeptá, cos dělal v létě.“

Autor: Miroslava Tajovská

Published by Vendula Pokorna