Středa 24. Duben
Moravská Třebová
°C

MLÁDEŽ: Čtvrťáci vezou stříbro z turnaje v Rožnově pod Radhoštěm

MLÁDEŽ: Čtvrťáci vezou stříbro z turnaje v Rožnově pod Radhoštěm

ROŽNOV POD RADHOŠTĚM | 11. 3. 2023 – Na sklonku sezóny se hokejoví čtvrťáci Slovanu zúčastnili JARNÍHO TURNAJE ROČNÍKU 2013 v Rožnově pod Radhoštěm. Na rožnovském zimním stadionu se potkalo téměř sto dětí ze čtyř týmů. 

Do hokejového turnaje vstupoval každý tým s dvěma mužstvy – A a B. Síly změřily v obou skupinách celkem čtyři týmy, které se dvakrát utkaly každý s každým. Hráči obou skupin Slovanu předvedli bojovný a kvalitní výkon a v konkurenci týmů HC Černí Vlci Rožnov pod Radhoštěm, SHKM Hodonín a BS Polonia Bytom ukázali, že dokáží držet krok.


SKUPINA A

Celý turnaj byl napínavý až do poslední vteřiny a do konce posledního utkání nebylo jasné, jak se pořadí nakonec vyvine. O konečném umístění týmů rozhodoval doslova každý gól a tak mladí borci bojovali o každou příležitost dostat puk za záda brankáře soupeře. V konkurenci kvalitních týmů se čtvrťáci neztratili, z šesti utkání (hráno 1 x 20 minut na polovině ledové plochy) si připsali tři výhry a jednu remízu a vybojovali krásné druhé místo. Se sezónou 22/23 se tak rozloučili ve velkém stylu. Pohár za první místo zůstal doma v Rožnově.

Rodiče a fanoušci měli možnost sledovat napínavé a krásné zápasy plné emocí. Skandování ozývající se z hlediště pohánělo malé hokejisty a hokejistky vpřed za co nejlepším umístěním.

Výsledky na turnaji:

HC Slovan Moravská Třebová 4 x 5 HC Černí Vlci Rožnov pod Radhoštěm
HC Slovan Moravská Třebová 1 x 6 HC Černí Vlci Rožnov pod Radhoštěm

HC Slovan Moravská Třebová 11 x 1 BS Polonia Bytom
HC Slovan Moravská Třebová 12 x 2 BS Polonia Bytom

HC Slovan Moravská Třebová 5 x 5 SHKM Hodonín
HC Slovan Moravská Třebová 6 x 3 SHKM Hodonín

CELKOVÉ POŘADÍ:

  1. HC Černí Vlci Rožnov pod Radhoštěm
  2. HC Slovan Moravská Třebová
  3. SHKM Hodonín
  4. BS Polonia Bytom

Sestava:

Ondřej KRAVCŮ [1] – Magdaléna KAPLOVÁ [3], Lukáš DANEŠ [5], Michal Pospíšil [7], Robin KARAL [12], Stanislav HRONEK [13], Marek ŠTRAJT [15], Tomáš PROKOP [20], Jan ŠETTNER [55], Marek CRHA [77]


SKUPINA B

Ve skupině B reprezentoval Moravskou Třebovou velmi mladý tým, vypomoct museli čtyři hráči z ročníku 2014 a jeden hráč z ročníku 2015. Dva hráči turnaj pro nemoc nedohráli. Tým i tak sehrál velmi povedená utkání a předvedl bojovný výkon. Nakonec skončil na čtvrté příčce nicméně s čestnými výsledky. Zlaté medaile stejně jako ve druhé skupině vybojovali Vlci z Rožnova.

Děti si turnaj užily, sehrály kvalitní zápasy proti kvalitním soupeřům a odjížděly z turnaje nadšené.

Výsledky na turnaji:

HC Slovan Moravská Třebová 1 x 5 HC Černí Vlci Rožnov pod Radhoštěm
HC Slovan Moravská Třebová 2 x 6 HC Černí Vlci Rožnov pod Radhoštěm

HC Slovan Moravská Třebová 7 x 2 BS Polonia Bytom
HC Slovan Moravská Třebová 2 x 6 BS Polonia Bytom

HC Slovan Moravská Třebová 4 x 1 SHKM Hodonín
HC Slovan Moravská Třebová 1 x 7 SHKM Hodonín

CELKOVÉ POŘADÍ:

  1. HC Černí Vlci Rožnov pod Radhoštěm
  2. SHKM Hodonín
  3. BS Polonia Bytom
  4. HC Slovan Moravská TřebovÁ

Sestava:

Václav HLAVÁČEK [88] – Štěpán KOUDELKA [14], Leona ZOUHAROVÁ [19], Patrik KUČERA [21] r. 2014, Dalibor ČUNEK [24] r. 2014, Vojtěch KOUKAL [26] r. 2014, Sebastian HANSGUT [29], David Jindřišek [44] r. 2015, David VYCHODIL [46] r. 2014, Filip FRYČ [66]

 

Published by Vendula Pokorna