Čtvrtek 28. Březen
Moravská Třebová
°C

A-TÝM: Odkrýváme sezónu 23/24 – pokračují v Moravské Třebové!

A-TÝM: Odkrýváme sezónu 23/24 – pokračují v Moravské Třebové!

Dva týdny uběhly a je na čase odtajnit také informace z obranných řad. Po Pavlu Vaňousovi, Dominiku Cachovi a Tomáši Kavanovi budou v Moravské Třebové v sezóně 2023/2024 pokračovat také tři beci – Libor JANKŮ, Dominik DUBOVČI a Filip CEKR.

„Tihle kluci patřili v loňské sezóně ke stabilním článkům moravskotřebovské obrany. Navíc všichni tři rádi podporují ofenzívu. Slibujeme si, že ve svých kvalitních výkonech budou pokračovat,“ komentuje manažer A-týmu Libor Cach.


Libor JANKŮ #14

Odchovanec olomouckého hokeje brzy odehraje v Moravské Třebové svou pátou sezónu. Urostlý bek patřil v minulých sezónách k nejvytěžovanějším obráncům A-týmu Slovanu. Kromě defenzivních povinností umí podpořit útok a umí se také prosadit. V ročníku 2022/2023 byl nejproduktivnějším zadákem moravskotřebovského A-týmu, ve 25 utkáních základní části nasbíral 19 bodů (7 gólů a 12 asistencí).

Dominik DUBOVČI #4

V dresu Slovanu bude pokračovat také obránce Dominik Dubovči. Odchovanec pardubického hokeje naskočil do prvních dospělých zápasů poprvé v roce 2019 v dresu Chrudimi. V roce 2021 přišel do Moravské Třebové, kde se poctivý zadák vynikající převážně svoji urputností ihned stal stabilním členem obranných řad. Do sezóny 2022/2023 naskočil kvůli pracovním povinnostem později, s jeho příchodem se však zvedla produktivita Slovanu.

Filip CEKR #30

Odchovanec šumperského hokeje Filip Cekr vypomáhal v A-týmu Slovanu jako junior už od roku 2019. První kompletní sezóna v seniorském hokeji pro něj byla ale až ta minulá. Jako nejmladší hráč týmu podával v průběhu celého ročníku 2022/2023 velmi zodpovědný výkon a vytvořil si místo v základu moravskotřebovské obrany.

Published by Vendula Pokorna