Úterý 19. Březen
Moravská Třebová
°C

Shrnutí výsledků mládeže – první říjnový víkend

Shrnutí výsledků mládeže – první říjnový víkend

Shrnutí výsledků mládeže – první říjnový víkend

Výsledky: pátek 5. října

Regionální liga juniorů

HC Spartak Choceň – HC Slovan Moravská Třebová 0:5 (kontumace)

Výsledky: sobota 6. října

Regionální liga juniorů

TJ Lanškroun – HC Slovan Moravská Třebová 4:1

Liga mladších žáků „D“ 2007-2008

HC Slovan Moravská Třebová – HC Litomyšl 17:4  (7:2, 3:1, 7:1)

K pátému zápasu nastoupili mladší žáci (ročník 2007) v domácím prostředí proti Litomyšli a už od první minuty bylo jasné, kdo bude řídit celý zápas. Borci Slovanu na ledě jasně dominovali a hostující hráče téměř nepouštěli před vlastního brankáře. Gólman Litomyšle se naopak pořádně zapotil, když jsme se před něj dostávali po kombinacích i sólových akcích a stříleli ze všech stran. Tomu odpovídal i stav první třetiny 7:2. Ve druhém dějství soupeř zpevnil obranu a hůře se nám hledal recept na to, jak dopravit puk do sítě. I přesto skóre druhé třetiny vyznělo v prospěch našich chlapců v poměru 3:1. Závěr utkání byl jednoznačný a celý zápas skončil 17:4 ve prospěch Moravské Třebové. Mladším žákům se podařilo poprvé v sezóně uhrát všechny body v domácím prostředí. Jen tak dál!

Branky a nahrávky: 4. Haas Jan (Prokop Vojtěch), 5. Burda Adam (Marek Lukáš), 9. Burda David (Marek Lukáš), 9. Prokop Vojtěch, 14. Burda David, 17. Haas Jan, 18. Burda David, 31. Burda David (Vícha Jiří), 35. Haas Jan, 40. Haas Jan (Burda Adam, Hodáň Dominik), 43. Burda Adam, 43. Prokop Vojtěch (Haas Jan), 52. Haas Jan (Smola Vojtěch), 52. Prokop Vojtěch, 55. Burda Adam, 57. Burda David (Prokop Vojtěch), 57. Burda Adam

Průběh utkání: 2:0, 2:1, 5:1, 5:2, 8:2, 8:3, 14:3, 14:4, 17:4

Sestava: Draessler Jan – Bumbálek Teodor, Burda Adam, Prokop Vojtěch, Smola Vojtěch – Burda David, Haas Jan, Hodáň Dominik, Kadidlo Radim, Kašický Matěj, Marek Lukáš, Vícha Jiří, Žouželka Vít

Liga starších žáků „B“ 2005-2006

HC Slovan Moravská Třebová – HC Litomyšl 8:2 (5:0, 2:1, 1:1)

V pátém kole starší žáci Slovanu poprvé uspěli, když porazili Litomyšl 8:2. Podařilo se  tak prolomit smolnou sérii porážek. Naši hráči byli od samého začátku lepší jak bruslařsky, tak i ve hře s kotoučem. O výsledku utkání rozhodla už první třetina, kterou jsme jasně ovládli v poměru 5:0. Závěr utkání už jsme si pohlídali a zvítězili celkově 8:2.

Branky a nahrávky: 2. Filip Hejátko (Viktor Vostal), 5. Martin Šudoma (Lukáš Maurer), 7. Roland Strauss (Lukáš Maurer), 14. Vilém Karal, 31. Matyáš Wölfel (Viktor Vostal, Martin Souček), 36. Martin Křička (Lukáš Maurer), 51. Filip Hejátko (Martin Souček)

Průběh utkání: 7:0, 7:2, 8:2

Sestava: Filip Odehnal, František Janda – Adam Besson, Martin Křička, Lukáš Maurer, Martin Pešta, Marek Peškar, Martin Souček, Filip Hejátko, Matyáš Wölfel, Marek Hradil, Vilém Karal, Roland Strauss, Marek Šimek, Viktor Vostal, Martin Šudoma

Mini hokej ročník 2010

Mladí hráči z ročníku 2010 v sobotu odehráli 2 skvělé zápasy. V prvním klání změřili síly s Chrudimí. Kluci hráli skvěle kombinačně a také dobře bránili, za což jim patří velká pochvala. Průběh druhého utkání měli borci Slovanu také ve své režii. Kluci do toho dali všechno a opět hráli krásný hokej.

Tým HC Slovan Moravská Třebová „B“ se v sobotu 6. října vypravil na turnaj do České Třebové. Jednalo se o první turnaj v nové sezóně, což se podepsalo i na předvedeném stylu hry. Nadějné momenty střídaly ty slabší, ale nasazení a bojovnost našim hráčům v žádném případě nechyběla.

Pardubice „B“ – HC Slovan Moravská Třebová „B“ 16:7

Branky a nahrávky: Mikuláš Moravec, Tomáš Nečas, Vítězslav Jelínek, Daniel Hodáň

Česká Třebová – HC Slovan Moravská Třebová „B“ 18:11

Branky a nahrávky: Mikuláš Moravec, Tomáš Nečas, Vítězslav Jelínek

Sestava: Marek Lukáš – Moravec Mikuláš, Košťál Ondřej, Jelínek Vítězslav, Nečas Tomáš, Hodáň Daniel, Sekáč Viktor

Mini hokej ročník 2011

K prvnímu turnajovému zápasu nastoupili hráči přípravky (ročník 2011) v domácím prostředí proti soupeři z Chrudimi a od první minuty docházelo k vyrovnaným soubojům. Ve druhé třetině domácí hráči polevili a soupeř toho i přes snahu našeho brankáře patřičně využil. Ani zvýšená snaha ve třetím dějství nedokázala gólovou ztrátu z poloviny zápasu dohnat.

Druhý turnajový zápas proti Žamberku přinesl jednoznačný průběh. Borci Slovanu na ledě jasně dominovali a gólman hostů se pořádně zapotil, když jsme se dostávali do zakončení po každém vhazování. V této věkové kategorii se však hraje pro radost, nikoliv pro výsledek. Proto jsme ve druhém dějství soupeři nabídli výměnu brankářů. Ve třetí třetině se i Žmaberk osmělil a krásnou střelou celkové skóre alespoň mírně korigoval. Zbytek hry byl opět v režii hráčů Slovanu. Jen tak dál borci!

Sestava: Jakub Haas, Fáber Matyáš, Fáber Tobiáš, Jakub Hanousek, Luboš Mazel, Kryštof Motl, Ondřej Sís, Adam Zdražil

Výsledky: neděle 7. října

Regionální liga dorostu

TJ Lanškroun – HC Slovan Moravská Třebová 1:5 (1:2, 0:1, 0:2)

Zápas probíhal od začátku ve svižném tempu. Soupeř během první třetiny lépe bruslil, ale my jsme měli více štěstí v koncovce. Od druhé třetiny se vývoj utkání překlopil kompletně na naši stranu. Kluci zlepšili pohyb, začali dávat puky rychle od hole a celkové skóre 1:5 si v klidu pohlídali. Naše borce musíme pochválit za disciplínu a také hru v obraně, především brankář odchytal velmi slušné utkání.

Branky a nahrávky: 3. Ondřej Peškar (Tomáš Faltejsek), 17. Tomáš Faltejsek, 24. Ondřej Peškar (David Hekele), 43. Jan Žouželka, 59. Jan Žouželka

Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:5

Sestava: Alexandr Marossy – Šimon Přidal, Tomáš Mlčoch, Matěj Myslikovjan – Michal Marek, Patrik Dohnal, Tomáš Faltejsek, Jan Kolísek, Jan Žouželka, Jan Janda, David Hekele, Lukáš Maurer, Ondřej Peškar

Liga mladších žáků „D“ 2007-2008

SKLH Žďár nad Sázavou – HC Slovan Moravská Třebová „B“ 11:6

Published by administrator