A-TÝM: Odkrýváme sezónu 23/24 – Zpět do Moravské Třebové! Útočné řady Slovanu rozšíří Vojtěch Augustin

A-TÝM: Odkrýváme sezónu 23/24 – Zpět do Moravské Třebové! Útočné řady Slovanu rozšíří Vojtěch Augustin

Moravskotřebovský Slovan hlásí první posilu. Kádr trenéra Kamila Přecechtěla vyztuží Vojtěch Augustin! Ten se do Moravské Třebové vrací po třech letech.

„Je to zkušený hráč, který v posledních letech patřil k oporám českotřebovských Kohoutů, pár let zpět také k velkým oporám Slovanu. Jsme šťastní, že si pro pokračování kariéry vybral náš klub. A jsme přesvědčení, že svým stylem hokeje do kádru skvěle zapadne a bude jeho tahounem,“ komentuje manažer A-týmu Libor Cach.

Vojtěch AUGUSTIN

Osmadvacetiletý křídelník je odchovancem olomouckého hokeje, juniorská léta však strávil ve Spartě Praha. První dospělou sezónu odehrál v první lize v dresu Prostějova. Ve dvaceti třech letech přišel do Moravské Třebové, kde strávil tři sezóny. V KLM Pardubického kraje zaujal, vyhlédla si ho Česká Třebová, tam následně pokračoval v kvalitních výkonech. V pěti sezónách KLM se stabilně pyšnil průměrem 2,xx body na zápas, čímž přispíval ke kvalitním výkonům celého mužstva.

Nejpovedenější sezónu prožil právě loni. Ve čtyřiceti čtyřech zápasech nastřílel 45 branek a na dalších 47 přihrál, celkem tedy přispěl k 92 gólům svého týmu.