MLÁDEŽ: Základna Slovanu absolvovala letní příměstský kemp

MLÁDEŽ: Základna Slovanu absolvovala letní příměstský kemp

Ve dnech 1. 7. – 4. 7. proběhl na zimním stadionu v Moravské Třebové a v jeho blízkém okolí příměstský hokejový kemp. Kempu se zúčastnila necelá padesátka hráčů HC Slovan z kategorií 0. – 4. třídy. Cílem programu bylo zábavnou formou rozvíjet všeobecné pohybové dovednosti a také ty hokejové. Dalším záměrem kempu bylo stmelení kolektivu.

Děti se během čtyř dní věnovali různorodým sportovním aktivitám (basketbal, fotbal, házená, atletika, gymnastika..), které se odehrávaly jak v domácí REHAU aréně, tak i na okolních sportovištích, například na atletickém okruhu, koupališti, pískovém či travnatém hřišti nebo v přilehlých lesících.

Zpestřením pro mladé hokejisty se stal především večer strávený u opékání špekáčků, který byl zakončen společnou přespávačkou na ploše zimního stadionu. Třešničkou na dortu byl pro děti trénink s Tomášem Fořtem, při kterém si Tom s dětmi zahrál hokej a prozradil několik hodnotných tipů.

Program kempu připravil trenér 0. – 4. třídy Josef Fibrich ve spolupráci se svým trenérským týmem ve složení – David Blecha, Michal Buchta, Dominik Cach, Vendula Pokorná, Libor Šíp a asistenty – Ondřej Kudrna, Matěj Burda a Lubomír Rada. Za spolupráci děkujeme také všem vedoucím a rodičům.

Jak si děti kemp užily se můžete přesvědčit na přiložených fotografiích.

VSTOUPIT DO GALERIE