Sobota 27. Duben
Moravská Třebová
°C

MLÁDEŽ: První příměstský tábor s hokejovým Slovanem

MLÁDEŽ: První příměstský tábor s hokejovým Slovanem

MORAVSKÁ TŘEBOVÁ – V REHAU aréně a jejím přilehlém okolí proběhl v termínu 17. – 21. 7. první příměstský tábor s hokejovým Slovanem. Pestrého programu se zúčastnili dívky a chlapci ročníků 2011 až 2018. Děti zábavnou formou zdokonalovali svoje hokejové i všestranné pohybové dovednosti.

„Veškerý program byl vedený zábavnou formou, protože většinu dětí čeká už za pár týdnů příprava, kde budou mít cvičení i běhání plno. Mimo hokejové dovednosti jsme se  zabývali také dalšími – basketbalovými a fotbalovými. Všestranný pohybový rozvoj se opíral o rychlostní soutěže, hry na rozvoj koordinace, děti si vyzkoušely také biatlon na suchu a během horkých odpoledních dnů zdokonalovaly i dovednosti plavecké. S florbalovým brankářem Jirkou Jindřiškem si zahrály taky oblíbenou hru – nedáš nájezd, musíš odložit jeden kus vybavení. Program jsme zakončili turnajem ve hře NHL na PlayStationu.“
„Chtěli jsme, aby vzhledem k nadcházející sezóně děti nevypadly z hokejového pohybu a měly možnost zůstat v kontaktu se sportem. Nejdůležitější však bylo, aby si celé čtyři dny všichni užili, to se myslím povedlo,“ říká trenér Josef Fibrich.

Na prvním příměstském táboře se objevil také Pavel Řoutil, budoucí brankářská dvojka moravskétřebovského Áčka. Dokonce oblékl hokejovou výstroj a strávil s dětmi několik hodin na střelnici. Vykouzlil tak další úsměvy na tváři každému zúčastněnému.

Na druhý termín příměstského tábora (31/7 – 3/8) zbývá ještě několik volných míst. Přihlášení proveďte v případě zájmu na e-mail jf.hokej@gmail.com. Více informací ZDE – klik.

Published by Vendula Pokorna