Sobota 27. Duben
Moravská Třebová
°C

MLÁDEŽ: Druhý příměstský tábor s hokejovým Slovanem

MLÁDEŽ: Druhý příměstský tábor s hokejovým Slovanem

MORAVSKÁ TŘEBOVÁ – V REHAU aréně a jejím přilehlém okolí proběhl v termínu 31. 7. – 3. 8. druhý příměstský tábor s hokejovým Slovanem. Cíl programu byl v zásadě stejný – děti zábavnou formou zdokonalovali svoje hokejové i všestranně pohybové dovednosti.

„Program všech čtyř dnů byl podobně jako v tom předchozím termínu veden zábavnou formou. Mimo hokejové dovednosti jsme se  zabývali také dalšími – basketbalovými a fotbalovými. Prostřednictvím her děti rozvíjely rychlost, sílu, koordinaci, obratnost a další pohybové prvky. Nevynechali jsme bazén ani písčité hřiště. Program jsme znovu zakončili turnajem na PlayStationu ve fotbale a hokeji. Chtěli jsme, aby vzhledem k nadcházející sezóně děti nevypadly z hokejového pohybu a měly možnost zůstat v kontaktu se sportem. Nejdůležitější však bylo, aby si celé čtyři dny všichni užili, to se myslím znovu povedlo,“ říká trenér Josef Fibrich.

Ani druhý příměstský tábor nevynechal Pavel Řoutil, budoucí brankářská dvojka moravskétřebovského Áčka. Znovu oblékl hokejovou brankářskou výstroj a vyzval děti, aby jeho připravenost na sezónu prověřily na střelnici.

VIDEO Z PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA – ZDE

Published by Vendula Pokorna