Pátek 26. Duben
Moravská Třebová
°C

„B” muži zvítězili v prvním finálovém zápase

„B” muži zvítězili v prvním finálovém zápase

V sobotu 2. 3. 2019 odehráli „B“ muži první finálové utkání proti Poličce. A bylo to pořádné drama až do konce.

Od začátku zápasu se hrál aktivní hokej na obou stranách, avšak domácí hokejisté byli v zakončení úspěšnější. Po první třetině vedli 2:0 po brankách Doseděla a Moravce. Polička nastoupila do druhé třetiny aktivně a v přesilové hře se jí podařilo snížit na 2:1. V 35. minutě zvyšoval na 3:1 Doseděl a za pět minut zvyšoval na 4:1 Kalhaus. Po druhé třetině nic nenasvědčovalo dramatickému průběhu utkání, neboť béčko vedlo 4:1. Nepovedený vstup do třetí třetiny a vyrovnání Poličky na 4:4 ovšem přineslo drama až do samotného konce zápasu. V prodloužení však rozhodl Vladislav Doseděl a „B“ mužstvo si tak připsalo první bod ve finálové sérii.  Vzhledem k tomu, že finále se hraje na dva vítězné zápasy, může Slovan rozhodnout finálovou sérii již v pátek 8. 3. 2019 v 19:00 hod. na ledě Poličky.

Velké poděkování patří všem fanouškům, kteří přišli podpořit „B“ muže na finálový zápas, který se hrál v ne příliš atraktivním čase. Děkujeme všem za podporu!

Sestava HC Slovan Moravská Třebová „B“: Přikryl – KršňákD., Parolek, Hučík, Školař, Schneider, Grolich – Doseděl, Novák, Moravec, Kalhaus, Fikr, Kudrna, Radimecký, Maška, Blecha.

Góly: Doseděl (Novák, Hučík) Moravec (Novák), Doseděl (Novák, Hučík), Kalhaus (Kršňák, Maška), Doseděl (Novák)

Třetiny 2:0,2:1,0:3, prodloužení 1:0

Vyloučení: 6:6

Published by Vendula Pokorna