Pátek 26. Duben
Moravská Třebová
°C

Změna na lavičce A týmu. Slovan povede Kamil Přecechtěl

Změna na lavičce A týmu. Slovan povede Kamil Přecechtěl

Po konci trenéra Igora Čikla na lavičce moravskotřebovského A-týmu vedení klubu oficiálně představuje jeho nástupce. Tím bude pro nadcházející sezónu 2022/2023 Kamil Přecechtěl.

Zkušený trenér s nejvyšší trenérskou licencí přichází do Moravské Třebové z Olomouce, kde v loňské sezóně působil u mládežnických kategorií. Jeho kariéra je s Olomoucí neodmyslitelně spjata, prošel zde mládeži a byl také velkou posilou pro A-tým. Na střídačce Olomouckých se pohyboval v roli trenéra s přestávkami přes dvacet let a má bohaté zkušenosti s vedením týmů napříč všemi věkovými kategoriemi. Proto bude vypomáhat i s mládežnickými týmy Moravské Třebové.

Kamil Přecechtěl má za sebou bohatou hráčskou kariéru. V kategoriích U18 a U20 oblékl reprezentační dres, hrál domácí nejvyšší soutěž v dresu Vítkovic a Olomouce a okusil i hokej v Německu.

Po ukončení hráčské kariéry se Kamil Přecehtěl začal věnovat trenéřině. Za sebou má spoustu odtrénovaných sezón u mládeže, převážně té olomoucké. Vedl také výběry na turnajích VTM. V minulých letech působil jako hlavní kouč u dospělých prvoligových týmů hokejistů Prostějova a Přerova. Teď ho čeká další zkušenost v krajské lize.

Published by Vendula Pokorna