Pátek 26. Duben
Moravská Třebová
°C

Škola bruslení a nábor do hokejové přípravky

Škola bruslení a nábor do hokejové přípravky

ŠKOLA BRUSLENÍ

Hokejový klub Slovan Moravská Třebová připravuje v sezóně 22/23 další ročník tradiční školy bruslení. Hokejová škola bruslení je určena pro děti všech věkových kategorií, které se chtějí naučit bruslit nebo se stát malými hokejisty. Bruslení jako takové představuje pro děti nevšední zábavu a pomáhá jim zlepšit koordinaci a obratnost. Dětem se věnují trenéři, kteří je formou zábavných her naučí nejprve na bruslích chodit, přenášet váhu, padat a vstávat a následně je seznámí se základními bruslařskými technikami – jak se správně rozjet, zatočit i zastavit. Výuka dětí pod vedením trenéra má výhody – děti projevují vůči cizím lidem respekt a chovají se poněkud odlišně než v přítomnosti svých rodičů, to může výuku jen usnadnit. Přijít k nám naučit se bruslit můžou děti starší čtyř let.

Pokud Vaše děti bruslení a hokej jako takový po absolvování školy bruslení nadchne, mohou následně nastoupit do hokejové přípravky, registrovat se v našem klubu a nastupovat v mládežnických mistrovských soutěžích.

KDE: Zimní stadion v Moravské Třebové (Nádražní 12)

KDY: každé úterý od 16:15 (od 4.10.2022) pro děti z Moravské Třebové
          každou neděli od 15:00 (od 2.10.2022) pro děti z okolí Moravské Třebové

VÝBAVA:
povinná: brusle, přilba, rukavice (stačí teplé zimní), pití
doporučená: chrániče kolen
Brusle a přilby je možné bezplatně zapůjčit 30 minut před začátkem kurzu.

Cena za kurz školy bruslení je 300 Kč a zahrnuje 10 lekcí na ledě.

Pokud by si Vaše dítko chtělo osvojit základy bruslení, neváhejte a přijďte mezi nás v uvedené termíny.

Nezávazná přihláška do ŠKOLY BRUSLENÍ

(Odešlete, pokud je Vaše dítě nebruslař/bruslař začátečník)
[fluentform id=“4″]

NÁBOR DO HOKEJOVÉ PŘÍPRAVKY

HC Slovan zároveň zahajuje nábor dětí a hledá chlapce i dívky do hokejové přípravky. Nábor se týká dětí starších čtyř let (ročník 2017 a starší), které již zvládají bruslařské techniky a chtějí se stát malými hokejisty.

Tréninky kategorie přípravka budou probíhat  od 1.9.2022 každé úterý od 16:15, čtvrtek od 15:30 a pátek od 16:30, trenéři na místě vám se vším poradí.

K zahájení hokejové kariéry potřebují nejmenší hráči pouze nadšení a odhodlání.

A proč vlastně začít hrát hokej? Hokej je sport, který rozvíjí postřeh, rychlost, obratnost, sílu a koordinaci pohybu. Během tréninků se však děti naučí zvládat i mnoho dalších sportovních aktivit jako je běhání, skákání, obratnost a plavání. Hry jako basketbal, fotbal, florbal i další jsou běžnou součástí našich tréninků. Doplňujeme tím hokejové dovednosti a rozvíjíme sportovní všestrannost. Hráči si tak osvojí návyky zdravého životního stylu, které je mohou u sportu udržet několik desítek let.

Být součástí hokejového týmu však nerozvíjí člověka pouze po tělesné stránce. Hráči se také naučí vzájemně se podporovat, zjistí, že na spoustu věcí nestačí sami a potřebují k tomu kamarády – tým, že se musí snažit i když se zrovna nedaří a také určitou zodpovědnost vůči svým spoluhráčům. Při výchově hokejistů klademe důraz na fair-play, slušnost, píli a poctivost. To všechno jsou vlastnosti uplatnitelné v běžném životě.

Zapojení do klubu nabízí dětem posun po sportovní stránce a umožní jim smysluplně trávit volný čas a najít si kamarády. Nejdůležitější je však zábava, kterou hokej poskytuje, proto jsou naše tréninky vedeny především formou her.

V případě potřeby a zájmu může klub zapůjčit přímo na stadionu hokejovou výstroj, díky projektu Výstroj pro nejmenší.

Pokud by vás lákalo zapojit se do hokejové rodiny, neváhejte a přijďte mezi nás v uvedené termíny na tréninky přípravky.

Nezávazná přihláška do HOKEJOVÉ PŘÍPRAVKY

(Odešlete, pokud je Vaše dítě pokročilý bruslař)
[fluentform id=“5″]

Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte kontaktovat manažerku náboru a školy bruslení Lenku Hronkovou nebo trenéra přípravky Josefa Fibricha. Veškeré vaše dotazy budou ochotně zodpovězeny.

KontaktY:

trenér přípravky Josef Fibrich
e-mail: fibrich18@gmail.com
telefonní číslo: 604 503 743

manažerka náboru a školy bruslení Lenka Hronková
e-mail: l.hronkova@email.cz
telefonní číslo: 606 683 174

Published by Vendula Pokorna