Sobota 27. Duben
Moravská Třebová
°C

B-TÝM: První zápas, první výhra!

B-TÝM: První zápas, první výhra!

DRUHÉ KOLO OSLH

ALOHA Lanškroun – HC Slovan Moravská Třebová

5 : 3

(1:0, 2:2, 2:1)

Hokejisté Slovanu MT B se vydali na svůj první venkovní zápas na půdu Aloha Lanškroun. Zápas byl po celou dobu hry velice vyrovnaný.
První třetina přinesla opatrný. Po polovině třetiny se hra přitvrdila a to přineslo několik vyloučení na obou stranách. Výsledek prvního dějství byl 1:0 pro domácí.
Do druhé třetiny vstoupily oba týmy opět opatrně, bylo méně šancí. Po polovině se hra opět zostřila a přinesla i pár drobných chyb obou týmů. V závěru druhé třetiny musel náš tým bránit 2x za sebou početní nevýhodu, která pokračovala do posledního dějství. Po druhé třetině byl stav utkání 3:2.
Když hned v úvodu 3. třetiny tým Aloha vyrovnal v pokračující početní nevýhodě, hra byla velice vyrovnaná. V 15. minutě přišlo vyloučení na straně domácích, které tým Slovanu ihned po buly potrestal. V tu chvíli se soupeř takřka odevzdal. Na konci zápasu moravskotřebovští přidali pátý, kterým potvrdili vítězství 5:3.
Michal Buchta

HC SLOVAN MORAVSKÁ TŘEBOVÁ:

Přikryl – Kršňák, Hučík, Laštůvka, Kalhaus, Martínek – Doseděl, Moravec, Fikr, König, Maška, Kudrna, Radimecký, Rada, Hlavatý

Branky a nahrávky: Doseděl (Hučík), Radimecký (Rada), Maška (Kršňák), Kalhaus (Maška), Doseděl (Kalhaus)

Published by Vendula Pokorna