Pátek 26. Duben
Moravská Třebová
°C

MLÁDEŽ: Mladší žáci vybojovali zlato na turnaji ve Velké Bíteši

MLÁDEŽ: Mladší žáci vybojovali zlato na turnaji ve Velké Bíteši

VELKÁ BÍTEŠ | 25. 3. 2023 – V závěru sezóny vyrazili mladší žáci (ročníky 2011 a 2012) na vícesportovní turnaj do Velké Bíteše. S týmy HC Spartak Velká Bíteš, TECHNIKA HOCKEY Brno a HK Mladí Draci Šumperk změřili síly ve třech disciplínách – v hokeji (hrálo se systémem každý s každým 2 zápasy 1×20 minut), ve fotbale (hrálo se každý s každým 1×15 minut) a v obratnosti, kterou prokazovali absolvováním překážkové dráhy na suchu.

První část turnaje byla hokejová. Kluci velmi překvapili nástupem do zápasů a bojovností. Rodiče a fanoušci hlasitou podporou hnali kluky za co nejlepšími výsledky. Všechna utkání odehráli mladí hokejisté Slovanu velmi zodpovědně a z šesti zápasů pouze v jediném nebodovali (4 výhry, 1 remíza, 1 porážka).
Program turnaje pokračoval na suchu. Ve fotbale Slovan ze 3 zápasů 2x zvítězil a bylo jasné, že bude sahat na medaile. Poslední disciplínou byla překážková dráha na suchu, hodnotila se průměrem čas/hráč, v ní moravskotřebovští skončili bramboroví.

Kromě skvělých týmových výkonů byly k vidění i neméně parádní individuální akce. Nejužitečnějším hráčem Slovanu byl vyhlášen Matyáš FÁBER.

Po dokončení všech disciplín následovalo všemi očekávané vyhlášení výsledků. V jeho závěru se mladí borci Slovanu mohli po odbojovaném výkonu radovat z prvního místa a zlatých medailí!


CELKOVÉ POŘADÍ TURNAJE

1. HC Slovan Moravská Třebová
2. HK Mladí Draci Šumperk
3. HC Spartak Velká Bíteš
4. TECHNIKA HOCKEY Brno


HOKEJ
HC Slovan Moravská Třebová 3 x 0 HK Mladí Draci Šumperk
HC Slovan Moravská Třebová 0 x 5 HK Mladí Draci Šumperk
HC Slovan Moravská Třebová 2 x 1 TECHNIKA HOCKEY Brno
HC Slovan Moravská Třebová 2 x 1 TECHNIKA HOCKEY Brno
HC Slovan Moravská Třebová 4 x 1 HC Spartak Velká Bíteš
HC Slovan Moravská Třebová 1 x 1 HC Spartak Velká Bíteš

FOTBAL:
HC Slovan Moravská Třebová 1 x 3 HK Mladí Draci Šumperk
HC Slovan Moravská Třebová 4 x 1 TECHNIKA HOCKEY Brno
HC Slovan Moravská Třebová 3 x 2 HC Spartak Velká Bíteš

PŘEKÁŽKOVÁ DRÁHA:
HC Spartak Velká Bíteš ⌀28s/hráč
TECHNIKA HOCKEY Brno ⌀29s/hráč
HK Mladí Draci Šumperk ⌀29s/hráč
HC Slovan Moravská Třebová  ⌀35s/hráč


SESTAVA
JANDA Tomáš [2] / HALOUSKA Jan [1] – HANOUSEK Jakub „C“ [7], PEČINKA Jakub [8], FÁBER Tobiáš [10], MLČOCH Šimon [12], JURKULÁK Samuel [13], POKORNÝ Jiří [17], ONDŘÍČEK Lukáš [18], BELEJ Matyáš [19], VODIČKA Matyáš [44], FÁBER Matyáš „A“ [66], HAAS Jakub [77], ZDRAŽIL Adam „A“ [88], TAJOVSKÝ Václav [91]

Published by Vendula Pokorna