Pátek 26. Duben
Moravská Třebová
°C

0:1 pro Chrudim

0:1 pro Chrudim

HC SLOVAN MORAVSKÁ TŘEBOVÁ : HC CHRUDIM

2 : 6

(1:3, 0:2, 1:1)

 

V neděli 9. března v 17 hodin, krátce po skončení semifinále, začalo v Moravské Třebové finále soutěže, kde domácí přivítali silného protivníka Chrudim.

První třetina, ostatně jako celý zápas, patřila jasně hostujícímu týmu a to i přesto, že se do vedení dostal v 11. minutě Slovan (1:0)! Ovšem soupeř měl výborný pohyb a prakticky každý puk směřoval na branku třebovských. Výsledkem toho byly dvě vstřelené branky ve 12. a 13. minutě a využitá přesilová hra chrudimských v 16. minutě! Po první části tedy bylo skóre 1:3!

Druhá třetina pokračovala aktivní hrou Chrudimi, z čehož plynula dvojnásobná přesilová hra hostí, kterou ve 24. minutě využili (1:4)! 31. minuta přinesla ještě jednu branku hostů a vzhledem k výkonu domácích bylo prakticky rozhodnuto (1:5)!

Třetí část už se jen dohrávala a Slovan se utápěl ve špatné hře, kterou po celý zápas předváděl! Do konce zápasu padly ještě dvě branky, to ovšem šlo pouze o korekci výsledku. Nejprve Chrudim využila další přesilovou hru a poté domácí skórovali z ojedinělé útočné akce. Konečný výsledek byl tedy 2:6.

Ohlasy po utkání:

Hodnocení trenéra Igora Čikla: ,,Musím přiznat, že Chrudim vyhrála zcela zaslouženě. Celý zápas byla lepším mužstvem. Ve středu musíme zlepšit úplně všechno, jinak nemáme šanci. Věřím, že se dáme dohromady a začneme hrát jiný hokej. Kluci jsou dost unavení, ale hrajeme o titul, tak se musíme vymačkat!“

Divákům děkujeme za podporu! Zápas nám nevyšel, ovšem série nekončí a i když máme nějaké problémy se sestavou, věříme, že se hráči vzchopí a že ještě neřekli poslední slovo v tomto finále!

Druhý zápas série se odehraje ve středu 11. března v 18:30 na ledě Chrudimi! Přijeďte hráče podpořit, budou Vás potřebovat! Děkujeme!

 

Branky: 10:15 Vaňous (Langr, Cach), 58:52 Langr (Faltus, Vaňous) – 11:11 Kišš (Polák Jiří), 12:58 Kalous (Machač), 15:51 Plch (Dobiáš), 23:08 Novák (Polák Jan, Plch), 30:03 Polák Ondřej (Karásek), 56:59 Haltuch (Klement)

Střely na branku:

Rozhodčí: Vrba, Bernat – Kopecký, Štěrba

Počet diváků: 756

Sestava SLOVAN: Turek – Hradil, Janků, Kudrna, Rajnoha – Langr, Vaňous, Faltus, Cach, Augustin, Čikl, Kobza, Marek, Muselík, Pavlovský, Řehulka

Sestava CHRUDIM: Cvrček Dominik – Haltuch, Kalous, Klement, Machač, Budínský, Burkoň, Cvrček David, Hejl, Pilař – Plch, Kišš, Novák, Polák Ondřej, Dobiáš, Karásek, Polák Jan, Polák Jiří, Koreček, Novotný, Štěpánek

Published by Lukáš Šišovský